Moda in prosti čas

Do zmenka prek spleta: DA ali NE?

Spletni zmenki so postali priljubljen način za spoznavanje potencialnih partnerjev. Čeprav so tovrstni zmenki poskrbeli za številne uspešne zgodbe, ljubezni in romance, pa obstajajo tudi izzivi in pomisleki glede tega načina spoznavanja. Tako kot vse reči, ima tudi spoznavanje prek spleta nekaj prednosti in slabosti. Vsekakor je treba biti pozoren na slabosti in se izogniti… Preberi več »

Električni skiro za enostaven transport po mestu

Logistika v mestih je največkrat tista, ki nam vzame največ časa. Gneča na cesti, iskanje brezplačnega parkirnega prostora v bližini doma ali službe ali morda celo plačljivega parkirnega mesta. Vse to je razlog, da pomislimo na ustrezne rešitve, ki pa so lahko precej enostavnejše, kot se zdi na prvi pogled. V zadnjem času se na… Preberi več »

Pred odhodom na smučanje: kaj vse bomo potrebovali?

Pred odhodom na smučanje se nam verjetno marsikaj vrti po glavi. Na eni strani smo navdušeni nad novo pustolovščino, na drugi strani pa smo v skrbeh, ali imamo vse, kar potrebujemo. Da bi se izognili nepotrebni napetosti pred odhodom, je najbolje narediti seznam pomembne smučarske opreme, s katero bodo aktivnosti na snegu brezskrbnejše. In kaj… Preberi več »

Ko pride čas za nakup poganjalca …

Kolesa za ravnotežje oz. tako imenovani poganjalci so trenutno bolj priljubljeni kot kdaj koli prej. Predstavljajo zares odlično in preprosto iznajdbo, saj je poganjalec primeren za otroka, ki že dobro hodi, a je še premajhen za vožnjo s kolesom s pomožnimi koleščki. S poganjalcem bo vaš malček užival v svojih prvih samostojno prevoženih razdaljah, obenem… Preberi več »

Kako otroka pripraviti na vožnjo s pravim kolesom?

Vožnja s kolesom je doživljenjska spretnost, ki se jo naučimo že zgodaj v otroštvu in je zlepa ne pozabimo. Tako se mnogi še dolgo radi spominjajo svojih prvih kolesarskih metrov, a le, če je bila kolesarska izkušnja pozitivna. Zavedati pa se moramo, da je učenje vožnje s pravim kolesom dolgotrajen proces, pri katerem je potrebno… Preberi več »

Zažigaj z novim ovitkom za iPhone!

iPhone je čudovit, iPhone je krasen, iPhone je lep … vse dokler po hudi nespretnosti ali pa zgolj zaradi nekaj manj pozornosti ne pristane na tleh. Kar nekaj je primerov, ko je ta dragocen prijatelj spolzel iz dlani, zdrsnil z mize in se poškodoval ob nespretnem udarcu ob trdo površino. Vse to bi lahko rešili… Preberi več »

4 nasveti za nakup popolne denarnice

Pri nakupu denarnice ste pogosto prehitri, saj vas lahko premami njen videz. Ko pa jo pričnete dejansko uporabljati, morda ugotovite, da je premajhna, da nima primerno razporejenega prostora, da ni narejena iz dovolj kakovostnih materialov in podobno. Če je denarnica izjemno lepega videza, to še ne pomeni, da je tudi uporabna in kakovostna. Pred zaletavim… Preberi več »

5 nasvetov za izbiro otroškega kolesa

Ni otroka, ki se ne bi razveselil svojega prvega kolesa. Tega si bo v življenju tudi najbolj zapomnil, še posebej če bo pri izbiri imel kaj svoje besede. Kolesarstvo je eden redkih športov, ki ga lahko izvajamo v prav vseh starostnih obdobjih. Starši lahko malčka na izlet peljete že v kolesarskem sedežu. Ko je dovolj… Preberi več »

Vodič za nakup otroškega kolesa

Ste vedeli, da mora biti višina sedeža otroškega kolesa nastavljena tako, da lahko otrok s celim stopalom seže do tal? To je le eno od pomembnejših pravil, na katera morate biti pozorni, ko kupujete kolo za svojega malčka. Prav tako je pomembno, da za otroško kolo odštejete nekaj več denarja in na ta način kupite… Preberi več »

Katera so zares najlepša darila?

Kakšno je popolno darilo? Med najlepša darila zagotovo spadajo tako drobne pozornosti kot velika presenečenja, predvsem pa je to, kaj je najbolj popolno darilo, odvisno od slavljenca in njegovih želja. Najlepša darila so lepa že zato, ker so podarjena z ljubeznijo. Še lepše pa je, če z njimi v pozitivnem smislu presenetimo slavljenca. Četudi si… Preberi več »