Lepota in zdravje

Idilične poročne lokacije

Na to, kakšna bo naša poroka, v veliki meri vpliva tudi poročna lokacija, ki jo zaročenca običajno skupno izbereta glede na to, kakšno vrsto poroke si želita. Pri tem je velikega pomena njun življenjski stil, pa tudi odločitev, ali želita tradicionalno poroko, ki bo potekala v klasičnem poročnem vzdušju, ali pa kaj bolj zanimivega, modernega,… Preberi več »

Lasni podaljški ustvarjajo nove podobe

Ste tudi vi med tistimi ženskami, ki že celo življenje pazijo na svoje lase? Ki redno hodijo k frizerju, da odstranjujejo uničene konice? Ki se ne upajo niti barvati, temveč se odločajo zgolj za svetlenje s prameni, da ne bi las preveč poškodovale? Ste med tistimi, ki las nikoli ne ravnajo ter ne kodrajo s… Preberi več »

Z redno telesno aktivnostjo do večje samozavesti

Kako do samozavesti? Ne glede na vašo življenjsko filozofijo ali na stil življenja, se boste gotovo strinjali, da nam največ samozavesti daje uspešnost pri osnovnih življenjskih vrednotah. Te so podlaga za osebnostno ter duhovno rast, v veliki meri pa so odvisne od našega osnovnega življenjskega orodja oziroma od »posode«, v kateri se nahajata naša duša… Preberi več »