Storitve

Certificiranje varilne proizvodnje: EN ISO 3834

Varjenje je ključen postopek pri izdelavi različnih kovinskih konstrukcij in komponent, ki se uporabljajo v raznovrstnih industrijah, vključno z gradbeništvom, energetiko, letalsko in avtomobilsko industrijo. Glede na to je seveda nujno, da gre za vrhunsko kakovost opravljenega dela. Da bi zagotovili ustrezno trdnost, zanesljivost in trajnost varjenih spojev, se uporablja mednarodni standard EN ISO 3834.… Preberi več »

3 razlike med ročnim in robotskim varjenjem

Pri varjenju gre za spajanje dveh ali več delov osnovnega materiala v nerazdružljivo celoto. Materiale varimo s pomočjo toplote, pritiska ali pa s kombinacijo obojega. Pri varjenju dveh kosov lahko uporabimo tehniko dodajanja materiala ali pa varimo brez tega. Za različne materiale uporabljamo različne načine varjenja, dodajmo pa, da poznamo tudi ročno in robotsko varjenje.… Preberi več »

Lektoriranje z garancijo kakovosti

Se tudi vam pogosto pripeti, da napišete besedilo, ki je polno napak, zaradi česar ga ne upate predati v branje drugim, še manj pa javno objaviti? Potem ste eni izmed tistih, ki se zavedajo, da morajo biti kakovostna besedila vedno tudi slovnično in pravopisno brezhibna, pri čemer marsikdo ne zmore toliko samokritičnosti. V medijih smo… Preberi več »

Čas za novo spletno trgovino je sedaj

Neverjeten porast iskanja izdelkov prek spleta je poleg povpraševanja vzporedno prinesel tudi ponudbo. In če se ljudje odločajo, da namesto v trgovine raje zaidejo na vašo spletno stran, je jasno, da se mora danes že skoraj vsako podjetje, ki se ukvarja s prodajo, pojaviti tudi na spletu. A samo pojavljanje nikakor ni dovolj, če vzporedno… Preberi več »

Robotsko varjenje za najboljše kovinske izdelke

Obdelava kovin je nekoč veljala za težko delo, saj se je vse stvari varilo ročno. Tudi danes brez dobro usposobljenih varilcev ne gre, saj je marsikje potrebno variti na kraju samem oziroma na terenu, kadar je to le mogoče, pa nam pomaga robotsko varjenje, ki je posel precej spremenilo. Delo je postalo hitrejše, še bolj… Preberi več »