12.si
Električni skiroji

Električni skiro za enostaven transport po mestu

Logistika v mestih je največkrat tista, ki nam vzame največ časa. Gneča na cesti, iskanje brezplačnega parkirnega prostora v bližini doma ali službe ali morda celo plačljivega parkirnega mesta. Vse to je razlog, da pomislimo na ustrezne rešitve, ki pa so lahko precej enostavnejše, kot se zdi na prvi pogled.

Električni skiroji
Z električnim skirojem je vožnja po mestu enostavna, hitra in zabavna.

V zadnjem času se na tem področju najbolje izkažejo množično uporabljeni električni skiroji. Kompaktni, vzdržljivi in zložljivi, da jih imamo lahko ves čas s seboj – ne glede na to, od kod prihajamo in kam gremo. V avtomobilu, na vlaku, avtobusu, povsod in vedno z nami.

Okretni in zmogljivi

Z električnim skirojem boste po središčih mest, pa tudi drugje, potovali hitro in učinkovito. Brez stanja v koloni na cesti in brez iskanja parkirišča pred podjetjem ali domom. Z avtomobilom boste poiskali ustrezno parkirišče nekoliko stran, iz prtljažnika potegnili električni skiro in nadaljevali nekaj preostalih kilometrov do cilja.

Električni skiro Xiaomi Mi Scooter Pro 2
Električni skiro Xiaomi Mi Scooter Pro 2 — GoSport.si

Tehnologija na tem področju je močno napredovala in zagotavlja zares dober doseg z enim polnjenjem, pri čemer pa ne boste prikrajšani za hitrost. Večina električnih skirojev je opremljena z zaslonom, na katerem so podatki o napolnjenosti baterije, trenutni hitrosti in prevoženi razdalji. Določeni modeli pa zajemajo še povezljivost s pametnim telefonom in kopico drugih možnosti.

Dobro je vedeti

Omenjeni skiroji so na voljo v več različicah, tako si lahko omislite skiro z napihljivimi pnevmatikami ali takšnimi, ki jih ni moč predreti. Bodite pozorni na to, da ima izbrani model blaženje, ki vam bo še kako prav prišlo pri vožnji preko neravnin v asfaltni podlagi.

Električni skiro Segway Ninebot F40E
Električni skiro Segway Ninebot KickScooter F40E — GoSport.si

Modeli, ki so opremljeni s sistemom za rekuperacijo kinetične energije, med zaviranjem poskrbijo za dodatno polnjenje baterije. Bodite pozorni tudi na to, da bo izbrani model zadostil slovenski zakonodaji z dodatno opremo. Torej, zvonec, luč in odsevniki. Omislite si tudi čelado in se držite predpisanih omejitev ter cestno prometnih pravil.

Drugi berejo

Vodič za nakup otroškega kolesa

12.si

Ko pride čas za nakup poganjalca …

12.si

Hoodie je vse bolj priljubljen

12.si