12.si
Prednovoletna zabava

Prednovoletne zabave lahko vključujejo tudi zabavne igre

Prednovoletne zabave so namenjene druženju zaposlenih in poslovnih partnerjev, običajno pa potekajo v najetem prostoru, kjer se poskrbi za zanimivo aktivnost (na primer bowling) in prigrizke. Z najemom prostora in cateringom imamo najmanj dela, torej se lahko resnično posvetimo prijetnemu druženju in mreženju.

Kadar se odločimo za prednovoletne zabave v prostorih, kjer ni možnosti zanimivih aktivnosti samih po sebi, pa se je dobro domisliti, ob čem se bodo gostje povezovali. Samo glasba in ples namreč pogosto nista dovolj.

Igrice za prednovoletne zabave

Predstavljamo vam nekaj zanimivih iger, ki pomagajo, da se gostje sprostijo in tudi medsebojno sodelujejo ter komunicirajo brez običajne zadržanosti.

1. Stave. Ali lahko izvedete aktivnost, pri kateri je treba napovedati zmagovalca ali končni rezultat? Gostje naj na listič napišejo svoje mnenje oziroma ugibajo, kakšen bo zmagovalni rezultat. Tisti, ki se mu najbolj približa, naj dobi manjšo nagrado.

2. Piškotki za srečo. Poznate kitajske piškotke, v katerih se skriva listič s sporočilom za prihodnost? Ti so odlični tudi za prednovoletne zabave. Pravzaprav sploh ni nujno, da lističe z mislimi, ki so lahko tudi zelo šaljive, ponudite v piškotih. Lahko jih ponudite v embalaži, značilni za vaše podjetje, v drobnem zavojčku čokolade in podobno. Vsakogar bo zanimalo, kaj mu je namenila usoda, in vsi se bodo nasmejali, kadar bo njim namenjena misel nenavadna.

Kitajski piškoti

3. Ugani, kdo. Poskrbite, da se bodo gostje bolje spoznali. Vsakdo naj prinese en predmet, ki ga uporablja v prostem času, vse dajte na kup in jih oštevilčite, nato pa naj ugibajo lastnike. Je res, da utež pripada tajnici in ponev direktorju? Poskusite lahko še nekaj drugega: vsakdo naj prinese sliko iz ranega otroštva, sledi pa ugibanje, kdo je kdo.

4. Bingo malo drugače. Prednovoletne zabave so lahko zabavne tudi takrat, kadar sedimo ob mizah. Kaj pravite na bingo? Namesto plošč s številkami razdelite gostom liste, kjer so zapisane različne trditve. Trditve nato žrebajte in zmaga naj tisti, ki prvi prečrta vse trditve na svojem listu. Med trditvami so lahko: pred zabavo sem že nekaj spil, komaj čakam na ples, zaradi visokih pet me bolijo noge, samo da ne bodo postregli s svinjino…

5. Zabavni copati. Na prednovoletne zabave pridejo ljudje vedno urejeni. Poigrajte se z njimi – vsak naj dobi zanimiv par sobnih copat. Eni naj imajo jelenje rogove, drugi pentljico ali cof, tretji naj bodo rožnati… Smeh zaradi zabavne obutve bo hitro spodbudil pogovore.

Prednovoletne zabave so odlične za team building in zaposleni se jih običajno zelo veselijo, saj so ena od redkih priložnosti, ko lahko z drugimi poklepetajo povsem sproščeno. Če vključimo zanimive in nagajive igre, pa je vzdušje še boljše!

Vabljeni na prednovoletno zabavo v Bowling Center Spider v Ljubljani. Vse podrobnosti boste našli na spletni povezavi https://www.bowling-spider.si/prednovoletne-zabave/.

Drugi berejo

Do zmenka prek spleta: DA ali NE?

12.si

Zaplešite s Chromecast audio

12.si

4 nasveti za nakup popolne denarnice

12.si