12.si
Ovitek za iPhone

Zažigaj z novim ovitkom za iPhone!

iPhone je čudovit, iPhone je krasen, iPhone je lep … vse dokler po hudi nespretnosti ali pa zgolj zaradi nekaj manj pozornosti ne pristane na tleh. Kar nekaj je primerov, ko je ta dragocen prijatelj spolzel iz dlani, zdrsnil z mize in se poškodoval ob nespretnem udarcu ob trdo površino.

Ovitek za iPhone
Zaščitite svoj iPhone z elegantno oblikovanim ovitkom.

Vse to bi lahko rešili s cenovno ugodnim nakupom ustrezne zaščitne opreme. Ovitki za iPhone so vsekakor smotrn nakup, ki se vedno izplača. Se vam zdi, da je vaš mobilni telefon prelep, da bi ga tlačili v nek etui, v katerem bi izgubil svoj prepoznaven izgled? Skrbi so odveč.

Pestra izbira zaščitnih ovitkov in etuijev za iPhone

Zaščitite ga na primer z ovitkom iz prav posebnega gela (TPU), ki je sila upogljiv in mehak na dotik. Vaš lepotec bo v njem le še lepši in bolj eleganten. Ker se soft gel ovitek v popolnosti prilega vaši napravi, s tem preprečuje poškodbe in ga ščiti tudi pred morebitnimi udarci. Vsi dobro vemo, kako hitro se pripeti nezgoda, in na telefonu je nenadoma grda udrtina ali praska.

Soft gel ovitki za iPhone

Morda pa ste oseba, ki je nekoliko bolj zabavne in živahne narave. Za vas bo kot naročen ovitek za iPhone – s katerim izmed modernih potiskov, vzorcev ali priljubljenih figur. Tudi za vedno modne dame se najde ovitek po njihovem okusu. Ste vedele, da obstaja tudi ovitek z zrcalom? Vedno lepe in urejene!

Za tiste nekoliko bolj resne ali poslovne osebe bo kot nalašč ovitek z imitacijo usnja ali pa kar preklopni etui iz umetnega usnja, v katerega boste lahko pospravili tudi nekaj denarja in dokument. Izbire na spletu je več kot dovolj, v to se lahko enostavno prepričate …

… z obiskom spletne trgovine ilovemobi.si, kjer se vse za vaš iPhone dobi.

Preklopni etuiji za iPhone

Vsi ovitki za iPhone so izdelani po karakteristikah mobilnega telefona, zato je skrb, da bi imeli težave s polnjenjem ali vstavljanjem kartice, povsem odveč!

Drugi berejo

Vodič za nakup otroškega kolesa

12.si

5 nasvetov za izbiro otroškega kolesa

12.si

Kako ustvariti romantično vzdušje?

12.si