12.si
Lektoriranje

Lektoriranje z garancijo kakovosti

Se tudi vam pogosto pripeti, da napišete besedilo, ki je polno napak, zaradi česar ga ne upate predati v branje drugim, še manj pa javno objaviti? Potem ste eni izmed tistih, ki se zavedajo, da morajo biti kakovostna besedila vedno tudi slovnično in pravopisno brezhibna, pri čemer marsikdo ne zmore toliko samokritičnosti. V medijih smo vse pogosteje priča besedilom, ki niso lektorirana, zaradi česar so kljub zanimivi vsebini videti neprofesionalno.

Da bi bilo besedilo kakovostno, je vedno potrebno poskrbeti za lektoriranje, tega pa se ne more lotiti kar vsakdo, ki ima nekaj smisla za jezik, temveč je potreben slovenist, ki ima z lektoriranjem izkušnje. To je pogoj, da lahko v lektoriranje popolnoma zaupate – in profesionalna podjetja vam na lektoriranje vedno nudijo tudi garancijo kakovosti.

Lektoriranje pri DigitPen

Podjetje DigitPen, ki se ukvarja z lektoriranjem in prevajanjem, je eno izmed tistih, ki nudi garancijo kakovosti na vsa besedila, pri katerih opravijo lekturo, poleg skrbi za slovnično in pravopisno ustreznost pa vam ponujajo še nekaj: slogovne popravke oziroma pomoč pri stilu. Tudi to je namreč pogosto razlog, da je besedilo težko berljivo in neprimerno svojemu namenu.

Lektoriranje DigitPen
Lektoriranje DigitPen – garancija kakovosti na vsa lektorirana besedila.

DigitPen vam zagotavlja, da se besedilo vedno preda v delo izkušenemu lektorju, njihove storitve pa so kljub zajamčeni kakovosti hitre in cenovno ugodne. Nudijo vam lektoriranje najrazličnejših splošnih in strokovnih besedil z različnih področij, še posebej pa so znani po lektoriranju diplomskih nalog.

Če vas o tem, kako poteka lektoriranje in kako jamčijo za kakovost, zanima več informacij, si preberite več na spletni strani podjetja DigitPen, kjer so vam na voljo tudi vsi roki za lektoriranje, prav tako pa tudi cenik. Tako si boste lahko že vnaprej izračunali, koliko vas bodo stale njihove usluge, in najverjetneje tudi ugotovili, da so cenovno ugodnejši od marsikatere druge agencije.

Ne pozabite: za lektoriranje je vedno nujna garancija kakovosti, in DigitPen vam jo zagotavlja.

Drugi berejo

5 grafičnih storitev, ki jih potrebuje vsako podjetje

12.si

3 razlike med ročnim in robotskim varjenjem

12.si

4 pomembne prednosti redne zaposlitve

12.si