12.si
Lasni podaljški

Lasni podaljški ustvarjajo nove podobe

Ste tudi vi med tistimi ženskami, ki že celo življenje pazijo na svoje lase? Ki redno hodijo k frizerju, da odstranjujejo uničene konice? Ki se ne upajo niti barvati, temveč se odločajo zgolj za svetlenje s prameni, da ne bi las preveč poškodovale?

Ste med tistimi, ki las nikoli ne ravnajo ter ne kodrajo s toplotno obdelavo? Ki zapravijo kar precejšnjo vsoto za najrazličnejša olja in maske, ki naj bi jim pomagala zaščititi in nahraniti lase?

Povejte: ali deluje?

Če s stalno pazljivostjo dosegate rezultate, potem ste lahko zadovoljni, kajti marsikateri ženski to ne uspe. Kar pa seveda še ne pomeni, da se mora odreči svojim željam po lepih dolgih laseh. Ne verjamete? Najbolje, da si ogledate posnetek, ki vas bo prepričal.

Lasni podaljški – kdo jih ima, sploh ne morete vedeti!

Če z njimi še nimate izkušenj, potem so vas lasni podaljški na posnetku gotovo prevzeli. Marsikatera ženska je izjemno presenečena, ko ugotovi, kako enostavno se lasni podaljški pritrdijo in kako neopazni so. Običajno se precej zamislijo in si rečejo, da morda njihovi lasje sploh niso tako slabe dolžine in videza, kot so si od nekdaj predstavljale – le videti so »slabši«, ker imajo verjetno vse tiste ženske, s katerimi se primerjajo, že zdavnaj v njih tudi lasne podaljške – le da na to doslej niso pomislile!

Naravni lasni podaljški

Res je, danes je težko vedeti, katera ženska dosega videz naravno dolgih in gostih las zgolj zaradi narave, katera pa s pomočjo, a zagotovo je tistih, ki imajo po naravi izjemno bujne lase, precej malo. Lasje, ki nam izvabijo tudi kakšen vzdih, so običajno lasni podaljški.

Imate predsodke? Pozabite nanje!

Mlada dekleta se hitro privajajo na nove trende in zanje so lasni podaljški nekaj povsem običajnega. Marsikateri ženski pa se ne zdi »etično« nositi podaljškov. Khm, kako prosim?

Pojdimo lepo po vrsti. Če menite, da mora biti ženska v celoti naravna, se precej motite. Ženske so od nekdaj spreminjale in krasile svoje telo na najrazličnejše načine, in to je značilno za vse kulture. Prebadanje ušes za nošenje uhanov, barvanje las s kano za bolj intenzivno barvo, odstranjevanje dlačic – vse to so poznale že stare kulture. Zakaj se torej ne bi lepotnih trikov posluževali tudi v sodobnem času? Zlasti takšnih, ki našega telesa ne spreminjajo permanentno?

Podaljševanje las

Preverite, kako lahko podaljški za lase poskrbijo, da se vaš videz spremeni. Da vas v ogledalu pričaka nova podoba, ki vas bo prepričala, da ste veliko bolj popolni, kot ste si mislili. Včasih so že lasni podaljški dovolj, da se spremenite v boginjo, ki je zadovoljna s svojim videzom in zato popolnoma samozavestno stopa po svoji življenjski poti. In res je – to so stranski učinki, ki jih imajo lasni podaljški.

Z njimi se boste naenkrat počutile dobro, sijoče, privlačno, samozavestno. Prepričane boste, da zmorete prav vse, torej vaši čudoviti lasje ne bodo začarali zgolj drugih, temveč predvsem vas – in prav to je pravi namen vsake lepotne izboljšave. Ne bodite torej presenečeni, če vam bo po tem, ko se boste odločili za lasne podaljške, šlo marsikaj veliko bolje kot prej.

Drugi berejo

10 zdravilnih lastnosti probiotikov

12.si

Kako veste, ali vam primanjkuje magnezija?

12.si

Kako se znebiti kurjega očesa na podplatu?

12.si