12.si
Usnjena ženska denarnica

Ženske denarnice v primerjavi z moškimi

Da so ženske denarnice večje od moških, se marsikomu zdi povsem normalno. Denarnice, namenjene ženskam, imajo večinoma obliko pisma, tako da bankovcev v njih ni potrebno zlagati, temveč jih lahko pospravimo vanje zravnane. Kar predstavljajte si, kaj bi se zgodilo, če bi se ženske denarnice namreč zlagale na pol, tako kot moške – glede na to, da so že sedaj večkrat debele tudi 4 ali 5 centimetrov!

Kaj skrivajo ženske denarnice?

Da mora biti ženska denarnica večja, obstajajo dobri razlogi, ki jih moški niti slučajno ne morejo razumeti. Njim je namreč povsem zadosti, da v denarnico spravijo denar in nekaj kartic, morda še osebni dokument, ženske pa hranimo v denarnici tudi marsikaj drugega.

Ženska denarnica
Ženska denarnica

Stvari, ki bi jih potrebovali tudi moški, če se ne bi glede njih zanašali na svoje partnerke (ali mame), ali pa bi jih v denarnici z veseljem imeli, če se to ne bi zdelo preveč »nemoško«. Pojdimo lepo po vrsti in preverimo nekaj zanimivih stvari, ki se znajdejo znotraj ženske denarnice, znotraj moške pa ne.

1. Fotografije sorodnikov, prijateljev, ljubljenčkov. Moški imajo v denarnici kvečjemu sliko žene in otrok, pa še to je redkost. Ženske pa imajo pri sebi fotografijo babice, prijateljice, kužka … Ženske namreč nimajo težav s klepetanjem o odnosih z znanci in jim brez težav za boljšo predstavo pokažejo tudi fotografijo iz denarnice, moški pa raje govorijo o drugačnih temah. Da bi se z znanci pogovarjali o tašči ali babici? Lepo vas prosim …

2. Znamke. Moški znamk znotraj denarnice gotovo ne potrebujejo. Pisanje voščilnic, pisem in razglednic jim ni v krvi. Če je potrebnega kaj takšnega (čeprav za to ne vidijo nobene potrebe), lahko delo opravi partnerka.

3. Računi iz trgovine. Ženska ima med službo in po službi običajno čas, da skoči v trgovino in kupi vse potrebno. Zakaj ne gre moški? Predstavljajte si, kako dolgo bi to trajalo. Kako pa naj on ve, v kateri vrsti polic v trgovini imajo mehčalec in kako ga ločiti od tekočega pralnega praška?

Moška denarnica
Moška denarnica

4. Članske kartice. Za razliko od ženske denarnice je v moški težko najti člansko izkaznico za knjižnico, kartico za popust v trgovini z otroškimi oblačili, kartonček za popust pri frizerju … Moški imajo zgolj člansko kartico za kakšno športno trgovino ali za tehnično trgovino, pa še to v svoji denarnici največkrat nosi njihova partnerka.

Ženske denarnice za vse vaše potrebe

Se prepoznate v zgornjih primerih? Potem tudi vi potrebujete dobro denarnico, v katero boste lahko shranili marsikaj potrebnega. Za ugodne ženske denarnice pokukajte v katero izmed spletnih prodajaln, kjer imajo na voljo veliko izbiro in kjer se najdejo denarnice za vsak okus. Gotovo boste brez težav našli denarnico, ki bo prepričala tudi vas.

Drugi berejo

Do zmenka prek spleta: DA ali NE?

12.si

5 nasvetov za izbiro otroškega kolesa

12.si

Zažigaj z novim ovitkom za iPhone!

12.si