12.si
Naprava Chromecast audio

Zaplešite s Chromecast audio

Radi plešete ali poslušate glasbo tudi doma? Včasih smo v ta namen uporabljali avdio kasete, nato so prišli CD-ji in glasbeni stolpi, nekateri glasbo poslušajo na vinilnih oziroma gramofonskih ploščah, večina pa danes tudi za poslušanje glasbe uporablja kar računalnik ali pametni telefon.

Chromecast audio

Če želite, da bi vaša najljubša glasba odmevala po celi hiši in bi med poslušanjem lahko tudi zaplesali, potrebujete malo napravico po imenu Chromecast audio (anni.si). Ta vam omogoča, da svoj pametni telefon ali drugo napravo, na kateri imate shranjeno glasbo, povežete z domačimi zvočniki in tako v glasbi še bolj uživate.

Zakaj izbrati Chromecast audio?

Razlogov za izbiro naprave Chromecast audio je veliko:

 1. Lahko jo povežete skoraj s katerimi koli zvočniki;
 2. Zelo enostavna namestitev;
 3. Ugodna cena oziroma cenovna dostopnost;
 4. Preprosta uporaba;
 5. Majhnost in priročnost;
 6. Kvaliteten zvok;
 7. Odlično delovanje.

Chromecast audio kot darilo

ChromecastNe veste, kaj podariti za darilo? Chromecast audio je več kot odlično darilo:

 • za vse navdušence nad tehniko;
 • za vse, ki radi poslušajo glasbo;
 • za vse, ki radi plešejo;
 • za vse, ki radi prepevajo;
 • za vse, ki imajo doma kakovostne zvočnike;
 • za vse generacije.

Kako uporabljati Chromecast audio?

Uporaba je zelo preprosta, prav tako pa tudi namestitev, zato gre za napravo, ki je primerna za vse generacije, saj bolj enostavno skoraj ne bi moglo biti. Vse, kar potrebujete za prvovrstno poslušanje glasbe, so samo tri stvari:

 1. Pametni telefon, iPhone, iPad, tablica ali prenosni računalnik;
 2. Wi-Fi internetno omrežje;
 3. Zvočnike, na katere boste lahko priklopili napravo.

Napravo Chromecast audio enostavno in preprosto priklopite na svoje domače zvočnike in jo prek wi-fi omrežja povežete z drugo napravo, na kateri imate naloženo glasbo. To je lahko na primer vaš pametni telefon z operacijskim sistemom Android ali iPhone, tablica ali iPad oziroma kaj drugega. Na ta način lahko poslušate tudi glasbo s spletnih strani, kot je na primer Youtube, kar je gotovo super in zaradi česar se splača razmisliti o nakupu.

Zakaj se odločiti za nakup? Ker je naprava poceni, majhna, priročna in vam bo slej ko prej prišla prav! Oziroma takole: če se boste odločili za nakup, kupili Chromecast audio in ga namestili na domače zvočnike, kmalu sploh ne boste več vedeli, kako ste lahko živeli brez njega, saj boste lahko doma uživali v najljubši glasbi in poskrbeli še za lepše vzdušje in boljše počutje doma.

Drugi berejo

Prednovoletne zabave lahko vključujejo tudi zabavne igre

12.si

Pred odhodom na smučanje: kaj vse bomo potrebovali?

12.si

Vodič za nakup otroškega kolesa

12.si