12.si
Postavitev spletne trgovine

Na kaj paziti pri postavitvi spletne strani?

Danes se že praktično vsi zavedamo, kako zelo pomembno je biti prisoten na spletu. Še posebej v primeru, če imate podjetje in želite svojo storitev predstaviti čim večji množici, po možnosti ravno vašim bodočim kupcem. V tem primeru morate vsekakor razmisliti o spletni strani, ki bo počela prav to.

Postavitev spletne trgovine
Ali veste, na kaj vse morate biti pozorni pri izdelavi spletne strani?

Ker pa kakovostna izdelava spletnih strani zahteva kar nekaj veščin, ki niso zgolj programiranje in oblikovanje, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, na kaj paziti pri izdelavi spletne strani, da ne pride do kakšne neželene napake. Kot smo zapisali, želeli boste, da spletna stran prodaja.

Z mislijo na mobilne naprave

V letu 2020 se nikakor ne sme pripetiti, da spletna stran ni prilagojena prikazovanju na mobilnih napravah. Gre za dejstvo, saj v določenih primerih obisk preko le-teh že močno prekaša tistega, ki je opravljen z namiznih računalnikov in prenosnikov.

Mobilnim napravam prilagojena spletna stran
Mobilnim napravam prilagojena spletna stran je danes nujna.

Pametni mobilni telefoni so postali naše okno v svet in tudi na internet. Vsekakor je treba biti pozoren pri tem. Po eni strani zato, ker si želimo uporabnike pritegniti in ne odvrniti, po drugi strani pa tako narekuje tudi veliki Google, ki mobilnikom neprijaznih strani ne uvršča prav visoko med zadetke iskanj.

Enostavno urejanje vsebine

Že v osnovi je potrebno poskrbeti za vsebino spletne strani, ki mora dati prave informacije obiskovalcem, po drugi strani pa tudi spletnim pajkom, ki brskajo po njej in pošiljajo podatke Googlu ter ostalim iskalnikom. Želite pa si tudi, da bi bilo kasnejše urejanje vsebine za vas čim enostavnejše.

WordPress urejanje vsebine
Urejevalnik besedila v sistemu WordPress je enostaven za uporabo.

Prav zato je ključnega pomena že na začetku izbrati CMS sistem, ki vam bo to tudi omogočal. Danes je eden najbolj priljubljenih med vsemi zagotovo WordPress, s katerim vam bo delo močno olajšano. Za vse našteto pa se je dobro posvetovati s strokovnjaki s tega področja, kot so to na primer v podjetju Primoss, ki vam bodo znali odgovoriti na vsa vaša vprašanja in seveda tudi primerno svetovati.

Drugi berejo

Kako registrirati dobro domeno?

12.si

Čas za novo spletno trgovino je sedaj

12.si

Spletna prodaja iz leta v leto večja

12.si