12.si
Hoodie

Hoodie je vse bolj priljubljen

Časi, ko so potrošniki odprtih rok sprejeli vsako promocijsko majičko s kratkimi rokavi in jo z veseljem nosili, so nekoliko v zatonu. Danes je ljudi, ki nosijo kakšno reklamno majičko precej malo, saj se je sodoben potrošnik glede tega precej razvadil. Zaveda se namreč, da z nošenjem majice njegove prsi postanejo oglasni prostor, zato dobro razmisli o tem, kaj na njih piše. Z veseljem obleče zgolj še majice tistih blagovnih znamk in podjetij, ki mu resnično nekaj pomenijo.

Zakaj je tako? Predvsem zaradi tega, ker so majice s kratkimi rokavi tako poceni. Za nekaj evrov si lahko kupi majico, ki ne promovira nikogar, ali pa plača za majico, ki nosi znamko, ki mu je blizu. Hvaležnost, da je dobil reklamno majičko zastonj, je izginila.

Povsem drugače pa je, če se vaše podjetje odloči za tako imenovane hoodieje. Puloverji s kapuco so izjemno praktično športno oblačilo za prosti čas, v trgovinah pa so cene še vedno kar visoke. Tu je logotip vašega podjetja še vedno nemoteč in pulover s kapuco kot promocijsko darilo je še kako dobrodošel.

Zakaj puloverji s kapuco?

Puloverji s kapuco so sinonim za mladosten, urbani stil oblačenja, ki je postal priljubljen zaradi urbanih športov, na primer rolkanja, precej hitro pa so to oblačilo vzljubili prav vsi, saj je praktično in udobno. Puloverji s kapuco so priljubljeni pri mlajših in srednjih generacijah, z veseljem pa jih v prostem času nosijo tako moški kot ženske, saj se puloverji s kapuco namreč odlično kombinirajo k džinsu. Po videzu so puloverji s kapuco primerni za vse prostočasne oziroma razvedrilne dejavnosti, po udobju pa spominjajo na udobne trenirke, ki so mehke, nas nikjer ne omejujejo in ne vežejo.

Puloverji s kapuco

Bi tudi vi uporabili puloverje s kapuco za promocijo oziroma z njimi opremili vsaj svoje zaposlene? Najbolje, da preverite ponudbo na habeco.si.

»Kapucar« za promocijo ali z zabavnim napisom?

Tisto, kar na področju kratkih rokavov predstavlja »T-shirt«, predstavlja na področju dolgih rokavov »kapucar« oziroma »hoodie«: preprosto, udobno, vsakdanje oblačilo, ki je več kot uporabno za promocijo, hkrati pa omogoča tudi osebnostno izražanje. Puloverji s kapuco niso primerni zgolj za tisk logotipov in imen blagovnih znamk, temveč lahko nosijo tudi zabavne napise in zanimive slikovne potiske.

Hoodie, ki vas bo zagotovo spravil v dobro voljo, lahko poiščete na strani majice.si, kjer vas bodo navdušili z najrazličnejšimi podobami, ki se nanašajo na glasbo, filme, znane logotipe in še marsikaj zanimivega, najboljše pa je, da si lahko izberete tudi napise po naročilu, ki jih izdelajo oziroma natisnejo posebej za vas – tako boste povsem unikatni.

Potiskani puloverji s kapuco

Kaj pa je v njihovi redni ponudbi in na voljo takoj? Puloverji s kapuco, ki jih krasijo logotip Batmana, Supermana, znak za mir, logotipi glasbenih skupin, kot so Nirvana, Red Hot Chili Peppers in The Beatles, pa hudomušni logotipi in napisi kot »Jamaican Bobsled Team«.

Najbolje, da si puloverje ogledate kar sami in gotovo vas bodo navdušili, saj so napisi primerni za najrazličnejše priložnosti, za najrazličnejše tipe ljudi, za ljubitelje najrazličnejših športov in dejavnosti, za mojstre najrazličnejših poklicev … Puloverji s kapuco, ki takoj pritegnejo pozornost in nasmejejo, so namreč na voljo tudi pri nas.

Drugi berejo

Prednovoletne zabave lahko vključujejo tudi zabavne igre

12.si

Ženske denarnice v primerjavi z moškimi

12.si

4 nasveti za nakup popolne denarnice

12.si